Recension av ekologiskt och naturligt solskydd. Skulle kunna bli den bästa sommaren på länge, åtminstone om man tar i beaktning vad mycket bra solskydd det finns på marknaden numera!

Här är en duo som jag verkligen gillar:

• Biosolis, Melt-In Cream, SPF 30  Melt-In krämen är nästan som en oljig och lös salva och är väldigt härlig och lätt att smörja in. En del hävdar att den dofta illa, men jag tycker mest den är lite annorlunda (jord möter tropiska blommor?) Men så är det – vi tycker olika. Det bästa med den är ju den härliga känslan på huden, man känner sig väl insmord utan att det är obehagligt och jag gillar också den återfuktande känslan. Den här delar hela familjen på och den funkar lika bra i ansiktet som på kroppen. Smidig pumpflaska också. Vattenavvisande, certifierad enligt Ecocert och fri från nanopartiklar.

 

• Biosolis, Sublimating Sun Oil Spray, SPF 20. Den här härliga oljan kommer i en sprayflaska och den är också riktigt härlig. Lätt att smörja in i huden – undvika vita badkläder och vita handdukar, då den kan färga av sig. Den ger huden ett lätt skimmer som är supersnyggt! Den här brukar jag smörja in mig i när man lämnar solstolen och kanske sitter på en trevlig uteservering men ändå vill skydda sig mot solen. Återfuktar dessutom huden riktigt bra och känns lite lyxig! Funkar också bra i ansiktet.

 

Läs mer: 

• Grymt solskydd från Bioregena. 

 

English: These two all natural sunscreen from Belgian brand Biosolis are favorites of mine. Have a quite special scent, but really takes care of the skin!