Jag har testat en trio från Nourish London

Nourish London Ceramide Moisture Boost kommer i en stilren förpackning vilket gör den till en fröjd att ha på hyllan.

Denna fuktboost har en len och krämig konsistens som smälter in i huden utan att lämna en klibbig känsla. Doften är mild och behaglig, vilket passar dig med känslig hud eller känslighet mot starka dofter. Min hud känns märkbart återfuktad och jag tycker att min hudton har blivit mer jämn och mina torra partier har minskat sedan jag började använda denna produkt.

Jag har använt den varje morgon som prepp innan jag tar min ansiktsolja och därefter foundation. Nourish London Ceramide Moisture Boost en utmärkt produkt för alla som söker intensiv återfuktning och skydd för sin hud. En vinnare i mitt badrumsskåp. Jag rekommenderar den varmt till alla som vill ge sin hud lite extra kärlek och vård.

Betyg: 4,5 av 5

Om produkten
Nourish London Ceramide Moisture Boost är berikad med ceramider som hjälper till att stärka hudens naturliga barriär, samt antioxidantrika växtextrakt som skyddar mot miljöskador och för tidigt åldrande.

 

Nourish London Argan Skin Rescue är ren riktig hudräddare och har en rik och lyxig konsistens som absorberas snabbt av huden utan att lämna en fet eller oljig känsla. Det är som en blandning mellan olja och gel och doften är subtil och behaglig, med en lätt antydan av arganolja som ger en känsla av lyx. Jag tycker även att den luktar fräscht av gurka utan att innehålla gurka : )

Jag älskar denna och den har blivit en riktig favorit!

Betyg: 5 av 5

Om produkten: Nourish London Argan Skin Rescue är berikad med näringsrika arganolja, omega-fettsyror och antioxidanter som hjälper till att återfukta, lugna och skydda huden. Den ger en omedelbar lindring till torr och irriterad hud samtidigt som den hjälper till att återställa hudens naturliga balans. Efter en tids användning känns min hud mjukare och smidigare.

 

Nourish London Kale 3-D Cleanse kommer i en fin glasflaska som är enkel att använda. Rengöringen har en mjuk och krämig konsistens som smälter in i huden och löser effektivt upp smuts och makeup. Doften är mild och uppfriskande med subtila toner av gröna grönsaker som ger en känsla av renhet, friskhet och gröna smoothies.

Den är väldigt dryg och ett halvt tryck på pumpen räcker till en ansiktstvätt.

Betyg: 4,5 av 5

Om produkten:
Nourish London Kale 3-D Cleanse är berikad med näringsrika gröna superfoods såsom kale, spenat och avokado, som är rika på antioxidanter och vitaminer som hjälper till att rena, stärka och vårda huden.