Jag har testat NOAH Origins Frequent Use Shampoo och NOAH Origins Hydrating Conditioner

Om NOAH:  Med fokus på att använda naturliga ingredienser av hög kvalitet erbjuder Origins-serien ett holistiskt tillvägagångssätt för att vårda och stärka håret från rötterna. Serien är inspirerad av naturens rika resurser och innehåller noggrant utvalda ingredienser som är kända för sina närande och återuppbyggande egenskaper.

NOAH Origins Frequent Use Shampoo är ett milt schampo som innehåller Marulaolja, en antioxidant som är mycket vårdande och skyddande. Schampot löddrar bra och håret känns verkligen rent och lent efter tvätt. Dessutom är det drygt och läcker länge.

Betyg: 4,5 av 5

NOAH Origins Hydrating Conditioner är ett fuktgivande balsam som mitt hår verkligen gillade. Jag har ett hår som verkligen behöver balsam, lite hår men tjocka hårstrån. Jag upplevde att mitt hår, efter användning av både NOAH Origins Frequent Use Shampoo och NOAH Origins Hydrating Conditioner kändes livligare, glansigare och fullt av liv
Betyg: 5 av 5