Det som skiljer Nourish London Kale 3 D Cleanser från många andra rengöringsmedel är huvudingredienserna grönkål och gröna alger. Dessa näringsrika superfoods är inte bara rika på antioxidanter som hjälper till att bekämpa fria radikaler och föroreningar, utan de ger också djup näring till huden, vilket resulterar i en strålande och hälsosam lyster.

Rengöringen har en silkeslen konsistens och behaglig doft och avlägsnar lätt smuts, olja och makeup utan att torka ut huden.

Nourish London Kale 2 D Cleanser en fantastiskt rengöringsprodukt som inte bara rengör huden effektivt utan också ger näring och balanserar den för en fräsch och strålande hy. Med sin unika forumla och näringsrika ingredienser är det en investering värd att göra för alla som strävar efter en hälsosam och vacker hud.
Testa du med!

Väl värd 4,5 i betyg.

Om produkten:
Nourish London Kale 3D Face Cleanser är en unik ansiktsrengöring som effektivt rengör huden på djupet och samtidigt skyddar den mot skadliga effekter av föroreningar. Denna effektiva men skonsamma rengöring lyfter bort alla spår av makeup och orenheter, vilket lämnar huden strålande fräsch med en sund lyster. Den vetenskapligt testade rengöringen innehåller hyaluronsyra, probiotika och syregivande extrakt som ger huden ny energi och fräschör.