Jag har testat Santaverde Enzyme Peeling Powder och är riktigt nöjd!

Pulvret är fint och lent, vilket gör det lätt att blanda med vatten till en smidig pasta och gör appliceringen enkel. Jag upplevde en känsla av både fräschhet och extra lyster i min hud efter användning i ca 4 veckor. Jag peelade ansiktet 2 gånger per vecka.Jag kan varmt rekommendera Santaverde Enzyme Peeling Powder till alla som letar efter en effektiv, skonsam och naturlig peelingprodukt.
Betyg: 4 av 5

Om produkten: Santaverde Enzyme Peeling Powder är fri från syntetiska dofter och skadliga kemikalier, vilket gör den till ett bra val för alla som föredrar naturliga hudvårdsprodukter. En enzympeeling är en typ av peeling som innehåller enzymer för att exfoliera huden. Dessa enzymer arbetar genom att lösa upp gamla hudceller från hudens yta, på ett sätt som liknar hur syror fungerar. Enzympeeling är särskilt lämpliga för personer med känslig hud.