Jag bär i princip aldrig “glatt” färgade läppstift och sällan läppstift alls, eftersom jag känner mig lite lätt utspökad i det. Men så har jag kommit på att de gånger jag verkligen anstränger mig och vågar mig på lite färg – då blir det ofta mycket roligare!

Man känner sig lite mer piffig, man känner sig ofta lite mer “sexig” och man känner också att något är annorlunda. Jag tror att det är bra att utmana sig själv ibland och att göra saker som man inte brukar.

Jag tror att hjärnan blir mer stimulerad om man utsätter sig för nya saker. Om man vågar testa och inte bara fastnar i “jag gör aldrig så”, precis som jag skrev högst upp, så tror jag att livet blir lite roligare.

Jag önskar verkligen att jag ska våga släppa in lite nytt i livet, vare sig det är en ny träningsform (jag har aldrig testat zumba, tycker det verkar skräckinjagande men samtidigt spännande!), en ny maträtt (jag tänkte testa lite mer spännande veganska pålägg!) eller ett nytt sätt att sminka mig på.

Så bli inte förvånade om det dyker upp lite fler bilder på mig i färgglada läppstift eller kanske gula byxor!

Vad tycker ni om färgen, by the way? Det är de grymma Liquid Lip från Juice Beauty, som ett flytande läppstift i nyansen Apple – en starkt lysande hallonrosa. Finns här >>> 

 

English: I’m tired of myself always saying “I never use bright lipsticks” or “I don’t eat this or that”. I would hate if I just stopped trying new stuff, if I never learned new “truths” or experienced new things. I believe that the brain benefits from doing new things. So – here I am in a very bold and bright lipstick! Thanks to Juice Beauty!