Hade du frågat mig för 10 år sen om jag skulle lägga pengar på en spray att ha till kudden skulle jag definitivt sagt nej. Men så har jag testat ett par och så är sömnen superviktig och själva ritualen på kvällen, och så står det en snygg flaska på Liberty i London och så slår man till!

 

Votary, Pillow Spray, Lavender Chamomile, ca 300 kronor. Den här flaskan är så himla fin! Älskar att ha den på mitt nattygsbord och älskar att spraya med den. Ett par sprut som jag sprayar i luften ovanför min säng innan jag går och lägger mig. Ut duschas en väldigt fin doft av lavendel och rosor och även kamomill. Den känns fin och samtidigt lite lyxig. Jag känner också doften av alkohol och det är inte lika trevligt, men den doften dunstar snart.

Den här kuddsprejen ska alltså med sina eteriska oljor få mig att slappna av och komma till ro bätter och med en god natts sömn så blir åtminstone jag mycket fina i huden. Mycket tack vare att huden får en fin chans att reparera sig själv under natten. Jag har lite svårt att avgöra om denna spray verkligen funkar lugnande, men den är otroligt härlig att använda och jag gillar att ha den i min kvällsritual.

 

Läs mer: 

• På mitt nattygbord! 

 

English: I like this pillow spray from British brand Votary, mostly because it’s just beautiful, but also because it’s a nice part of my nightly ritual, and possibly helping me sleep better.