Inlägget innehåller reklamlänk till Naturligt Snygg. 

 

Ekologisk foundation. Jag använder foundation i princip dagligen, eftersom jag ser på den som en del av min hudvård. Ekologiska foundations innehåller dessutom ofta mineraler som skyddar huden mot sol, avgaser och andra miljöutsläpp. Detta är en mycket trevlig nyhet från Madara – de är verkligen experter på konsistens, textur och finish.

 

Madara, Skinonym Foundation, Ivory, 430 kronor.  Den här lilla tuben innehåller en riktigt härlig foundation. Precis som deras andra foundation som jag också verkligen älskar, har denna en härlig förmåga att bara smälta in i huden. Konsistensen är ganska fast, den rinner inte, men den är samtidigt lätt. Den är väldigt enkel att med hjälp av fingrarna arbeta ut i huden. Har inte testat med borste, tycker det är helt onödigt. Lämnar inga hinnor, bara glider ut och absorberas av huden. Nyansen är perfekt för mig, inte för gul och inte för rosa, utan mer neutral.

Den heter Semi-Matte vilket jag först trodde skulle bli lite för “torrt” för mig, jag trivs inte i produkter som ska matta ned, det blir ofta stramt för mig. Men den ger huden en naturligt snygg finish, och blir varken för torr eller glansig. Den smälter lätt in i huden, jämnar ut hudtonen och ger huden snygg naturlig lyster, utan att kännas fet eller täckande. Ger medel täckning, skulle jag säga och sitter bra hela dagen. Har man ansiktsolja under kan man få lite mer glow, men jag är nöjd som det är. Verkligen en fullträff! Betyg: 5/5. 

madara_foundation1