Inlägget innehåller reklamlänk till Health Royals och Naturligt Snygg. 

 

Hälsa på mina nya fina kompisar från Health Royals, ett Göteborgsföretag som gör kosttillskott och ekologisk hudvård. Här är deras Green & Gold som man tar tillsammans för hud, hår, naglar och den övergripande hälsan. De innehåller Omega-3, vitamin K, hyaluronsyra, zink, selen och C-vitamin så detta är kosttillskott man kan ta dagligen.

Den rosa förpackningen heter Hair Beautification och är ett kosttillskott för håret som innehåller bland annat biotin, zink och keranat som kommer från hirs. Otroligt fina förpackningar!

Funkar kosttillskott? På mig funkar det definitivt – när jag tar bort kosttillskott som tex zink märker jag en försämring i huden, och när jag fortsätter att ta dem, så mår huden bättre. Omega 3 tar man ju för hälsan och för att bibehålla hjärtats och hjärnans funktioner, det skulle jag aldrig sluta äta.

kosttillskott för håret

Jag håller också på att testa ett kosttillskott för håret från Mark Birch, Anagen heter det och är till för kvinnor som behöver en boost, kvinnor som upplever håravfall pga olika saker, tex stress, hormoner mm. Innehåller bla zink, biotin och tistelextrakt. Jag tycker mig både se och märka små babyhår i hårbotten, och ett fylligare hår (självklart kan det också ha att göra med att jag just nu också testar Mark Birchs schampo och balsam!).