Ekologisk foundation. Madara gör ju redan grym hudvård och för ett tag sen lanserade de även smink.

Madara, Skin Equal Foundation, Ivory, 30 ml, 385 kronor. Den här flytande foundation är precis så bra som jag förväntade mig. Madara är nämligen väldigt bra på textur, konsistens och känsla och redan i dag är deras CC Cream och färgade solskydd några av mina favoritprodukter. Pumpflaska i frostat glas, bra pump som doserar riktigt bra, men tyvärr blir flaskan något sölig. Foundation är otroligt trevlig, lagom lös men inte rinnig och konsistensen är liksom mjuk och har “glid” vilket jag älskar jämfört med de som känns mer vattniga och snabbt stelnar i ansiktet. Vill inte kalla den oljig, utan mer stunsig och smooth – underbar!

Lätt att bara arbeta in med fingrarna vilket är så smidigt, och nyansen Ivory är den näst ljusaste och den smälter in i min hud just nu, och den anpassar sig otroligt bra. Passar för en neutral underton. Smälter inte bara in när det gäller nyansen, den smälter in i huden på ett otroligt skönt sätt. Återfuktar, ger en snygg hint på huden utan att täcka för mycket, och ger en naturlig glow utan att det blir för blött/glittrigt. Innehåller inga synliga skimmerpartiklar men ger huden en naturlig look av lyster – helt perfekt! Håller sig snygg på huden hela dagen och använder man borste/svamp kan man bygga på mer täckning. Dessutom  med solskydd – spf 15!

Sammanfattning: Skön och trevlig konsistens, lätt att applicera i huden. Perfekt nyans och ger lätt/medel täckning och fin naturlig lyster. Håller huden återfuktad och snygg hela dagen och hela kvällen.  Betyg: 5/5. 

skin_equal_foundation_madara

 

Recension: jättebra CC Cream med solskydd från Madara: 

Testat: CC Cream från Madara med spf