Ekologiskt schampo och balsam.  Madaras schampon och balsam brukar funka riktigt bra för mitt hår och jag tar testat alla olika varianter och nu även denna serie: Gloss & Vibrancy som passar normalt hår, men även jag som är lite åt det torra hållet  – och jag gillar!

 

Marada, Vibrancy & Gloss Shampoo, 200 ml, 175 kronor. Fin flaska med smart snäpplock. Schampot är inte genomskinligt, utan ljusgult, lite som en seg och tvålig emulsion. Trevligt att massera in i håret och det löddrar jättebra direkt. Har en frisk doft som känns fräsch och samtidigt lite åt det söta hållet  – härligt! När man sköljt ur håret känns det riktigt rent, nästan gnissligt och lite torrt. Det är en känsla som jag inte riktigt gillar. Men håret känns i vilket fall superfräscht och stunsigt, och det räcker gott med bara en schamponering. Men det allra bästa med detta schampot är att min hud i ansiktet inte reagerar efter jag hat tvättat mig med det, så det passar min känsliga hud bra! Det här schampot kan jag definitivt tänka mig att återvända till. Dessutom prisvärt. Betyg: 4/5. 

 

Madara, Glos & Vibrancy Conditioner, 200 ml, 175 kronor. Balsamet kommer i den smarta tuben och det är vitt och ganska fast i konsistensen. Det har samma fina doft som schampot som inte på något sätt tar över – det är bara behagligt. Och det är också lätt att massera ut i håret som genast SUGER i sig detta! Det är ett ljuvligt balsam som man känner verkar direkt när man står i duschen – det återfuktar direkt. Dessutom gör det håret fantastiskt fint, glansigt utan att det känns fett och utan att det tynger ned håret. Visst, det ger ingen supervolym, men alldeles lagom! Betyg: 5/5.

 

Läs mer om mina allra bästa schampon: 

Bästa ekologiska schampo – mina favoriter