Organic Beauty Awards, tävlingen för ekologisk och naturlig hudvård och skönhet, har jag varit involverad i på olika sätt genom åren. Första året som kvalitetsgranskare (läste INCI-listor så ögonen gick i kors!), ett annat år som jurymedlem, ett annat år som presentatör – och nu är jag tillbaka i juryn igen! OBA, Organic Beauty Awards 2021 går av stapeln i maj 2021 och innan det under våren kommer alla nominerade produkter att presenteras.

Vi är många som är med i juryn, och här kan ni se alla – hela listan på juryn. 

Jag är med och testar och utvärderar produkter inom 4 kategorier:

  1. Bästa ansiktsvatten
  2. Bästa hårtvätt
  3. Bästa alko-handtvätt
  4. Bästa deodorant

Och som vanligt är det OTROLIGT många produkter som är anmälda, och vi testar allt innan vi väljer ut de produkter som blir nominerade. Och att bli nominerad är riktigt bra! Sen följer en del juryarbete för att mejsla ut de slutgiltiga vinnarna. Tur att det är några månader kvar! Jag ska hinna testa igenom mycket, så jag har skapat mig ett schema, haha. (Som tur är har jag testat några av produkterna innan, så jag behöver inte stressa ihjäl mig!)

Jag är så glad att få vara med i juryn, priset är viktigt för den gröna skönhetsbranschen och det är ett jättebra sätt att lyfta ekologiska skönhetsprodukter.

Här kan ni läsa mer om tävlingen. 

OBA_2021_jury

 

Jag har ju min egen lilla awards, Hannahs Favoriter som jag listar i januari varje år. Då sammanfattar jag mina recensioner från året som gått och utser mina egna vinnare. Just nu håller jag på att sammanfatta årets bästa produkter och det är alltid lika roligt att se tillbaka på årets produkter.

Här kan ni läsa om 2019:s favoriter: 

Hannahs favoriter 2019 – Bästa ekologiska ansiktsvård