Ja, så har det gått ännu ett år i mitt bloggliv och i dag för 12 år sen föddes Naturligt Snygg. Galet att tiden går så fort men också ibland känns det som en evighet. Sista året har varit märkligt så klart, och det har inte hänt så mycket ur ett eventperspektiv, men icke desto mindre i den gröna världen. Vi har ju fortsatt behövt att tvätta håret och smörja in oss, trots pandemin.

För min egen del har det varit lite oinspirerat, men nu har det börjat hända saker igen! Tittar jag tillbaka på året som gått är jag så klart extra glad över yogalärarutbildningarna som jag fortsätter med, den härliga utbildningen jag gick på Axelsons förra året i ansiktsmassage och sen utbildningen i Face Yoga. Men jag har också haft tid att testa många härliga skönhetsprodukter! Och hela vårt lager flyttade till Bromma i förra året. Så visst händer det grejer!

Jag ska ärligt säga att jag har tappat all lust att blogga stundtals, och verkligen funderat på om ni ens orkar läsa längre? Ibland har det varit helt blankt för mig och tomt i innehållsbanken, vilket inte är en skön känsla.

Feedback blir jag glad av!

Vad gillar ni bäst att läsa om? När jag är personlig och skriver om mina funderingar kring personlig utveckling? Recenserar hudvård? Kommer med hälsotips? Yoga? Jag skulle verkligen uppskatta feedback här. Det blir ju alltid en stor inspirationsskjuts för mig när jag får höra från er. Varmt välkomna med vilka frågor som helst!

UPPDATERAT: Har förstått att kommentarsfunktionen inte verkar funka, haha. Så kanske inte så lätt du att be om feedback. Sorry, folks!

(Och den här typen av bloggkris går jag igenom varje år, och sen händer det något spännande, någon av er hör av sig med något peppande och så är inspirationen tillbaka igen. Inga konstigheter alls.)

Jag är ändå väldigt stolt över dessa 12 år som jag har lärt mig otroligt mycket av. Naturligt Snygg har växt sig större än min blogg och jag känner mig trygg och nöjd med det, att jag inte alltid måste vara ansiktet utåt. Men jag vill också fortsätta att ha kontakt med er läsare, för jag känner att det fortfarande finns massa tips jag vill erbjuda er. Jag vill fortsätta att berätta om mina funderingar, mina upptäckter och mina bästa råd.

Hoppas ni fortsätter att hänga med mig här några år till!?