Inlägget innehåller reklamlänkar till Naturligt Snygg, Glimja, Bodystore, Doz Apotek. 

 

Fuktserum. Vilket är bäst? Jo, bland de ekologiska och naturligt baserade delar jag här med mig av mina bästa serum som återfuktar huden. Jag skulle säga att fuktserum med hyaluronsyra har jag ALLTID i mitt badrumsskåp och jag använder det dagligen under sommarmånaderna när min hud behöver mindre fett och mer fukt. Här är mina bästa fuktserum som verkar återfuktande på huden.

Mina bästa serum som återfuktar huden:

Madara, SOS Hydra Intense Rose Jelly.  Rosa gel som har en svag och mycket trevlig rosdoft, och som smälter fint in i huden och den en  stunsig mantel som binder fukt i huden på djupet. På med kräm efteråt och den håller huden otroligt fint fuktad hela dagen och kvällen. Älsk! Betyg: 5/5. 

borlind_hyaluron shake

Annemarie Börlind, 2-Phase Hyaluron-Shake. Fuktserum i så kallad 2-fas = en del vätska och en del olja. Huden återfuktas otroligt fint och känns mjuk och på samma gång plumpad.  Serumet innehåller återfuktande hyaluronsyra och den verkar direkt. Huden är otroligt nöjd och känns slät, mjuk och 100 % fuktmatad. Riktigt bra serum till ett riktigt bra pris! Betyg: 5/5. 

nyr_fuktbooster

Neal’s Yard Remedies, Hyaluronic Acid Hydrating Booster. Gelliknande serum med återfuktande hyaluronsyra som återfuktar huden jättebra. Lätt att klappa in, och sen följa upp med olja/kräm. Doftar inget särskilt, passar min känsliga hud bra och mättar huden fint. Den lovar fuktboost, och det leverera den! Betyg: 5/5. 

Patyka, Hydra, Serum Hydra-Booster. Smidig pumpflaska i glas med ett serumet som är lätt, som en lös lotion. Har en mild söt doft, är lätt att applicera – huden säger slurp! Känns svalkande och lugnande på huden, irriterar inte, och håller huden fuktad på djupet. Den behöver sin kompis fuktkrämen – det är då serumet verkligen kommer till sin rätt. Betyg: 4,5/5.

Evolve, Hyaluronic Serum 200. Den här glasflaskan innehåller en halvfast gelé som har en mild doft av rosor och söt frukt. Appliceras på fuktad hud och genast så blir huden återfuktad. Tycker huden har känts mjuk, smidig och den har också haft en fin ton. Huden klarar sig enbart på serumet, så man kan skippa dagkräm och istället gå direkt på solskydd. Men allar bäst är den med efterföljande kräm så klart. Betyg: 4,5/5. 

serum-moist maria åkerberg

Maria Åkerberg, Serum Moist.  Fuktserum i smidig pumpflaska och som är som ett studsigt tjockt vatten i känslan. Lätt att klappa in i huden och huden återfuktas med en gång! När man sen applicerar ansiktskräm så känns huden megafuktad! Även om detta fuktserum inte står på egna ben (ytterst få som gör det) så bidrar det på ett grymt sätt till en mer fuktad hud. Betyg: 4/5. 

Care of Gerd, Hyaluronic Serum Skin Boost. Fuktserum som är som en lätt gel/serum  och som doftar himla härligt av gurka! Lätt att applicera, huden absorberar bra och blir ordentligt återfuktad. Behöver efterföljande produkter för att verkligen komma till sin rätt – då känns det mycket mer fuktat och det håller i sig bra. Betyg: 4/5.

balance me hyaluron serum

Balance Me, Tri-Molecular Hyaluronic Serum. Gelliknande känsla på serumet, som är doftlöst, och som är lätt att klappa in i huden. Som får sig ett skyddande supermjukt lager på sig och allt absorberas, inget klibb eller kladd kvar på huden. Återfuktar tydligt, och med efterföljande produkter håller sig huden mycket mer stunsig och mjuk. Betyg: 4/5. 

 

LÄS MER: 

Mina bästa nattkrämer – bäst i test!