TORR HÅRBOTTEN. Många som är torra i hårbotten tror att de lider av mjäll, men de borde testa ett naturligt eller ekologiskt schampo. Dessa är fria från starka tvättämnen som rubbar den naturliga pH-balansen i hårbotten och som kan skapa klåda och torr hårbotten. Testa tex Less Is More, Neem Scalp Relieve som är superbra för mjäll och kliande hårbotten.

 

VÅGA TESTA ANSIKTSOLJA. Har du aldrig testat ansiktsolja tycker jag att du ska göra det. Huden matas med nyttiga fettsyror, mineraler och vitaminer och man får ett otroligt fint glow. Oljorna är ofta torra och absorberas riktigt bra, så man slipper klet. Kvar blir en fräsch och elastisk hud. På sommaren är arganoljan min favorit, som den ekologiska från Loelle.

 

GE ANSIKTET ETT LJUSLYFT. En av mina bästa ekologiska makeupprodukter är Living Luminzer från kultmärket Rms Beauty. Det är en highlighter med alldeles lagom skimmer som verkligen hjälper till att snabbt pigga upp ens look. Lägg den på näsryggen, strax under ögonbrynet eller högst upp på kindbenet.

 

GE GLOW TILL BENEN. Ska du på sommarfest med avklippta jeans eller klänning och vill visa upp extra snygga ben? Testa att smörja in dem med en härlig kroppsolja som dessutom doftar gott. Oljan ger snyggt glow till huden och dessutom får du riktigt nyttig återfuktning. En riktigt fräsch sommarfavorit är Weledas Body Oil Citrus.

 

GLÖM INTE VATTEN. En självklarhet för många säkert, men lika många glömmer att “vätska på” på sommaren som jag brukar säga. Ibland blir det en del rosé eller öl, men dessa drycker fungerar tyvärr uttorkande på huden. Om man grundar bra med vatten kan man njuta av goda drinkar också!

 

7 härliga kroppsskrubbar för len och fräsch hud sommar 2020!