Alltså, vilken konstig sommar det är! Vi hade stora planer på en tur till England för att tågluffa, en tur till Finland, en tur till Danmark och Tyskland, en tur till Norrland…

Fortsatt oklart vad vi ska göra, men som tur är bor vi i Stockholm och här finns såååå mycket att göra trots allt. Massa fina naturområden att vandra i, flera ställen att bada på och en hel del att upptäcka som vi inte har sett tidigare, trots att vi bott i området i 20 år. Staycation, hemester – det är något vi pratat om länge men faktiskt aldrig gjort.

Semester betyder också att bloggen inte uppdateras lika mycket, men helt tyst blir det så klart inte! Och här kan ni följa mig på min instagram – @hannah.sjostrom – för uppdateringar från sommarens utflykter.

Bilden ovan var från vår resa till Åre för ett par år sen och utsikt från Åreskutans topp. Vi hade grymma dagar i Åre och bodde så bra på Holiday Club. Vi drömmer om att återvända dit, och åka uppåt och stanna längs Höga Kusten, hälsa på vänner i Umeå, ta båten över till Finland… Tur att det kommer fler sommarlov!

Vill också tipsa er om en grym podd som jag har tipsat om tidigare, Oprahs Super Soul Conversations. Massor av spännande samtal med många experter inom personlig utveckling, men också kändisar, författare och inspiratörer inom mental hälsa, kärlek och spiritualitet.  Serien hon har med Eckhart Tolle är också suverän för dig som grubblar mycket just nu, för dig som känner dig vilsen och tom. <3

 

Önskar er alla en riktigt härlig semester – en annorlunda variant där man kanske får ta det lite lugnare, och ta vara på tiden med nära och kära lite bättre. Vila lite mer, läsa några fler böcker och klämma in några fler yogapass!

 

Sommarens bästa: äventyr i Åre!