Färgad dagkräm med spf. Nu är det verkligen hög tid att ta fram solskyddet, solens strålar är starka just nu, och huden är blek och har inte byggt upp sitt eget skydd ännu. Jag noterar redan att jag har fått pigmentfläckar i huden, så nu blir det extra mycket skydd! Här är tre solskydd jag testar just nu:

Evolve, Climate Veil Tinted SPF 20, 50 ml, 429 kronor. Den här glasflaskan innehåller en ganska seg färgad kräm som är riktigt härlig på huden. Den smälter fint in, och trots att färgen ser något röd ut så smälter även nyansen in fint med min egen hudton. Känns återfuktande och skyddande. Längre recension kommer snart – och jag är mycket positiv!

Ilia, Super Serum Skin Tint SPF 30, Diaz, 30 ml, 525 kronor. Den här glasflaskan har en pipett som hjälper till att få ut det här ganska lätta färgade serumet. Det har en mineralig doft och den är lätt att applicera, smälter liksom bra in i huden. Nyansen är också riktigt fin – jag har Diaz som är ljus/medium med en neutral underton. Har inte så mycket täckning dock, så passar inte att byta ut detta mot en foundation tycker jag. Lämnar också huden ganska glansig, och trots att det är ett serum jag väljer jag att applicera detta sist, så jag preppar snarare med ett vanligt fuktserum under detta och det brukar kännas bra. Skulle man tex applicera detta över en olja skulle det bli lite väl glansigt, men sånt finns det ju puder till! Huden känns skyddad och återfuktad hela dagen, så till vardags är den alldeles lagom.

Alga Maris, tonad ansiktskräm med SPF 30, Ivory, 50 ml, 279 kronor. Detta är en favorit i ny förpackning! Det är en lätt kräm som ger riktigt bra täckning, som en foundation nästan. Den är lätt i känslan och känns samtidigt skyddande och inte klibbig och fet som en del solskydd för ansiktet gör. Den här kommer ett längre inlägg om med bilder på denna nyans samt Beige som är snäppet mörkare. Jag tycker att Ivory är perfekt nu när huden är ljusare och Beige passar mig perfekt på sommaren. Gillar denna jättemycket!

LÄS MER: Fler CC- och BB Creams med inbyggt solskydd: 

Bästa ekologiska BB och CC-cream med solskydd