Ansiktsserum – ekologiskt. Jag älskar ett bra fuktserum! Tror nästan inte att jag någonsin är utan, pga huden som åldras och behöver all FUKTHJÄLP den kan få! Och denna gel från Madara har jag använt hela sommaren.

 

Madara, SOS Hydra Intense Rose Jelly, 75 ml, 400 kronor. Den här ljusrosa gelen hade jag ärligt talat låga förväntningar på. Jag var inte helt blown away av Madaras andra fuktgel, och tänkte att denna var nog ganska lik. Men, icke! Älskar att bli motbevisad och älskar att ändra uppfattning! Detta har varit sommarens bästa kompis för mig. Och nu när jag ser hur mycket det är kvar i flaskan inser jag att den är otroligt dryg!

Gelen har en svag rosdoft som är mycket trevlig, och gelen smälter fint ut i huden och huden dricker upp! Det känns som om huden får sig en stunsig mantel som binder fukt i huden på djupet. Jag älskar fuktserum som man applicerar och sen glömmer man bort att man har ansiktskräm och foundation kvar och så mår huden bra. Så är denna. Och tänk då att det denna sommar har varit varmt stundtals, och ändå klarar den att mätta min hud. Det gillar jag. Den fungerar alltså som en fuktgivande sköld i huden och sen när man applicerar dagkräm/nattkräm så blir huden underbart mjuk och fuktad och håller sig så hela dagen och kvällen. Gillar verkligen denna! Betyg: 5/5. 

LÄS MER: 

Fuktserum från Maria Åkerberg