Billig ekologisk hudvård. En bra, naturlig och ekologiskt certifierad ansiktsrengöring behöver inte kosta skjortan. Här har vi spanat runt och hittat ansiktsrengöringar – alla under 100 kronor! 

Är det något man har lärt sig så är det att inte slarva med rengöringen! Åtminstone inte om man vill ha en ren och fräsch hud. Och visst finns det billiga rengöringar för ansiktet som gör rent utan att misshandla huden. Här är fem tips på prisvärda och ekologiska rengöringskrämer:

1. Urtekram, Rise & Shine Gentle Cleansing Milk, 245 ml, 79 kronor. Rengöringslotion som kommer i en smart pumpflaska. Passar alla hudtyper och tar lätt bort smink och orenheter.

Ansiktstvätt_EcoCosmetics_Hildur.se_big

2. Eco Cosmetics, Wash, Ansiktstvätt, 125 ml, 85 kronor. Klassisk rengöringskräm för ansiktet, passar torr till normal hud. Ekologiskt certifierad och veganvänlig.

benecos-wipes-600x600

3. Benecos, Happy Cleansing Wipes, 49 kronor. Rengöringsservetter för snabb och smidig avsminkning – perfekta att ta med på resan. Innehåller 25 st biologiskt nedbrytbara servetter.

4. Lavera, Basis Sensitiv Cleansing Milk, 125 ml, 95 kronor. Rengöringsmjölk för torr och känslig hud berikad med aloe vera och sheasmör. Ekologiskt certifierad och veganvänlig.

billig rengöring

5. Urtekram, Narcissa Cleansing Gel, 150 ml, 99 kronor. Mild rengöringsgel för alla hudtyper och som är berikad med C-vitamin för att de dig extra glow!

Läs mer: 

• 5 ekologiska ansiktsvatten under 150 kronor.

5 ekologiska ansiktsvatten under 150 kronor

English: Here are 5 facial cleansers for the smaller wallets.