Ansiktsmask. Älskar ju Tata Harpers hudvård och den här ansiktsmasken för känslig hud är ingen besvikelse. Använder ansiktsmask mist en gång i veckan, och sover väldigt gärna med dem, om det är möjligt.

 

Tata Harper, Superkind Radiance Mask, 30 ml, 705 kronor. Den här konsistensen är så ljuvlig! Som en lös lemon curd! Så himla härlig att applicera i huden. När man har den på huden känns det som att man kapslar in huden i en fantastisk mjuk fluffighet och huden liksom slappnar av på något sätt. Kanske låter konstigt, men det är som att huden lyfts på ett mjukt och härligt sätt. Har ingen doft, vilket passar de som är känsliga. Den här masken innehåller en mild aha-syra som min hud klarar av galant, och även prebiotika som ju stärker huden. Jag gillar att sova med denna mask och vaknar då dagen efter med en ljuvligt fast och fin hud som har jämn hudton. Ser en tydlig klarhet i huden efter den här masken, så den levererar faktiskt radiance, precis som den lovar. Den är dryg, man behöver inte mycket mask för ansiktet. Passar självklart lika bra att använda på dagen och låta verka 10-20 minuter på huden och sen sköljer man enkelt av den. Betyg: 5/5. 

 

Ja, Tata Harpers hudvård är dyr, men enligt mig är det också ett av de allra bästa märkena på marknaden. Vill man ha resultat, vill man ha de finaste botaniska råvarorna att mata sin hud med, vill man ha effekt i huden och vill man ge sig själv och sin hud något underbart – då ska man testa Tata Harper. Tror inte jag har varit missnöjd med en enda produkt.

 tata Harper radiance_superkind_mask

Läs mer: 

Fantastisk ansiktskräm för känslig hud från Tata Harper