Ekologiskt smink. Jag har länge varit ett fan av Lily Lolos första mascara Natural Mascara. När det dök upp en ny variant blev jag riktigt pepp!

 

Lily Lolo, Big Lash Mascara, 225 kronor. Ganska lång hylsa och en jätteborste! Först blev jag lite orolig – hur fasiken ska man applicera med en så stor borste? Men det går bra! Fransarna svärtas direkt och de blir långa och får volym på bara ett par drag. Jag märker dock att jag borstar ganska mycket, eftersom borsten och formulan väldigt snabbt klumpar ihop fransar ganska tjockt. Vill man ha tunnare och mer definierade fransar ska du inte välja den här mascaran. Om du som jag gillar när det blir längd och volym ska du dock välja den här! Fransarna behåller volymen hela dagen, och även efter en dag på jobbet, promenad hem i regnet och ett pass 90 minuters ashtangayoga så sitter mascaran på plats och fransarna ser ut som en miljon dollar. Jag är mycket nöjd med den här! Går ganska lätt att tvätta av, släpper inget alls på mig och det går bra att applicera på mer på kvällen till fest (även om det typ inte behövs). Håller också fransarna mjuka och ska tydligen passa även du som är känslig. Doftar inte särskilt mycket heller. Den klarar av några tårar, om man möter upp med en näsduk, men jag har inte testat att storgråta eller vända ansiktet mot regnet med den här mascaran på mig. Betyg: 4,8/5. 

lily_lolo_biglash_mascara

Läs mer: 

• Recension av Lily Lolos Natural Mascara. 

 

English: I really love this new mascara from British natural brand Lily Lolo! Gives long, thick lashes and stays on all day and all night!