Aromakudde. Här är ett bra exempel på en oväntad produkt som man kanske inte behöver, men som är så himla härlig! Det är en kudde som är fylld med torkade örter och växter och även doftsatt med eteriska oljor. Det är som en lavendelpåse, fast större och med en väldoft som jag har svårt att beskriva.

Jag har kudden i sovrummet och så snart jag kommer in i rummet känner jag genast att doften gör mig lugn på ett sätt som är väldigt tydligt. Vad än mig hjärna håller på att processa eller mala eller tänka på, så känner jag doften, ser kudden och genast bryts mina tankar. Jag ser kudden och känner doften och liksom “fastnar” i den underbara känslan som kudden ger mig.

Ljuvligt! Denna heter FOME – Focus & Meditation Aroma Cushion, och jag förstår att den fungerar perfekt för det. Den får mig att samla om mina tankar och verkligen hitta ett nytt fokus. Jag använder den dock inte under just meditationen, men väl på kvällen för att komma till ro.

Just denna kudde innehåller indisk ginseng, kardemumma, vetiver, torkade rosor, olibanum (frankincense), patchouli, rosmarin, helig basilika och sandelträ. Alltså…så ljuvligt!

Forrest & Love är baserat i Tyskland, och skapat av Shamika Dhuri med rötter i Indien. Och det är också därifrån hon hämtat inspiration till sina aromaterapeutiska produkter.

 

Forrest & Love, Focus & Meditation Aroma Cushion hittar du här. 

 

Rumsdoft – aromaspray, auraspray och mister