Ekologiskt smink. Ni vet ju att jag är ett stort fan av Rms Beauty och har varit det i många år. I dag träffar jag grundaren, Rose-Marie Swift, som gästar Stockholm. Vi träffades första gången i hennes lägenhet nära Union Square i New York för några år sen. Hon berättade då att hon hade massor av nya produkter på gång.

Att hon skulle ha riktigt så många som hon har lanserat de senaste åren var jag inte riktigt beredd på! Jag har inte hunnit “ikapp” med testningen, hehe. Men äntligen har jag en härlig palett i min ägo:

rms_luminizer_xquad

Rms Beauty, Luminizer X Quad. Det är tyvärr en dosa utan spegel, och som är lite svår att få upp utan att bryta naglarna, men den är stilren och fin! Den innehåller 4 olika nyanser av klassiska highlightern Living Luminizer som verkligen fick sminkvärlden på fall – och som kopieras i massor just nu.

Det är krämbaserade, tänk snarare fast salva baserad på kokosolja (anti-bakteriellt, gör inget att du duttar fingrar däri) i olika nyanser och med superfina skimmerpartiklar i, så det ser mest ut som lyster, inte glitter. Living Luminizer är den perfekta highlightern, eftersom den är genomskinlig, och anpassar sig efter din egen hudton.

luminizer_palette

Denna palett innehåller, från toppen till vänster:

• Luminizer X som är en lite mer extrem variant än den vanliga Living Luminizer, lite mer täckande och ganska “silvrig”.

Bredvid en mörkare nyans som heter:

• Luminizer Nude som går åt koppar, och som är perfekt i sommar.

Längst ned till höger:

• Champagne Rosé som är lite varmare och som går åt blush/rosa/aprikos och som har samma täckning som Luminizer X.

Och slutligen längst ned till vänster hittar du:

• Luminizer Fizz som är ännu mer genomskinlig och lite mer glammig med större och mer synliga skimmerpartiklar.

rms beauty_luminizer

Man kan säga att detta är allt man kan tänkas behöva i highlighterform. Och dessa smälter helt sömlöst in i din hud. Amazing. Paletten är ganska dyr, men du får samtidigt en suverän mix av de bästa highlighters som finns. If you ask me. Min favvo? Champagne Rosé så klart 😉

Här hittar du den >>>

 

Läs mer: 

• Intervju med skaparen av Rms Beauty, Rose-Marie Swift

 

English: Love this palette! Has all the best highlighters in the world – made by Rms Beauty.