Så här mitt i december håller vi som bäst på att planera för Green Beauty Day 2020! För er som inte är bekanta med GBD så är det Naturligt Snyggs egen mini-mässa för grön skönhet. Nästa år blir det fjärde året i rad som vi arrangerar mässan och även denna gång går den av stapeln på Münchenbryggeriet, på Södermalm i Stockholm. Boka in 25 april 2020!

Under Green Beauty Day ställer flera grön skönhetsföretag ut och säljer sina produkter – ofta med bra mässerbjudanden! Det är ett ypperligt tillfälle att testa och kolla närmare på en massa härliga gröna, ekologiska och naturliga produkter. Dessutom har vi 2 olika scener där inspirerande talare föreläser. Jag håller just nu på att lägga sista handen vid talarprogrammet som är mitt ansvar. Och så funderar jag som bäst på vad jag själv ska föreläsa om. Jag har en idé och den har något med det 10-års jubileum som Naturligt Snygg nyss firade. Här kan du läsa om det. 

 

Mina andra kollegor på Naturligt Snygg håller på att planera för alla utställare, goodiebags, marknadsföring och allt annat som behöver fixas innan vi öppnar dörrarna.

 

Sugen på att besöka mässan? Här kan du köpa din biljett – länk här.

 

Är du nyfiken på att ställa ut med dina gröna skönhetsprodukter? Läs mer här.

 

Hoppas vi ses!?

 

Läs mer om Green Beauty Day från förra året: 

Några mobilbilder från Green Beauty Day 2019