I lördags gick ju vårt stora event Green Beauty Day av stapeln på Münchenbryggeriet och jösses vad roligt det var! På bilden ovan ser ni mig och Catherine Dichy, juryordförande i Organic Beauty Awards under prisutdelningen, jag och mina kollegor Christofer, Annelie och Peter som fotades av fotografen och long time ex-kollega Henry Lundholm, Tony Irving som föreläste om sin resa från botox till eko, och så Tove från Tree of Brands som gästades av hår-gurun Tabitha James Kraan som också föreläste under dagen. Så härliga människor!

greenbeautyday4

Det var så mycket folk, jättehärlig stämning och så mycket roliga utställare. Tyvärr hann jag inte prata med alla jag ville, eller spana in alla utställare med produkter på besök, eller alla föreläsare, men jag tycker nog att mässan var riktigt lyckad!

green_beauty_day2

Den här bilden gillar jag! Här ser ni Karin Björkegren Jones som var med i juryn för Organic Beauty Awards, Hella Nathorst Böös aka Häxan, som föreläste om läkeväxter och ingredienser – så inspirerande! – och så makeup artisten Helene Borg som också är med i årets jury.

greenbeauty_day5

Tidigt på morgonen, lugnt före stormen och utställarna bygger upp sina montrar. Jag tror inte att alla förstår vad mycket arbete som utställarna lägger ned för att vara med på en mässa. Packa ihop, in i en bil, en del utställare körde många timmar för att komma till Stockholm, packa ur bilen, upp i hissen, bära lådor, packa upp alla produkter, snygga till sin monter, kanske hinna dricka kaffe, kanske snygga till sig lite och sen står de upp hela dagen och pratar, säljer och fixar. Och sen är det dags att packa ned allt igen. Och så väntar en lång bilresa hem. Men utställarna var glada och hade träffat massa härliga kunder och det är ju det viktigaste!

tval

Så här glada av tjejerna från Tvål & Tvaga som gör tvål i Göteborg. Har bara gått förbi deras tvålmakeri i Göteborg en gång, men då var det tyvärr stängt. Får bli nästa gång! Så söta med sina förkläden ju!

greenbeautyday1

Jag hade de stora äran att leda Organic Beauty Awards och efteråt fotades alla vinnare av Henry. Här ser ni Maria Åkerberg och Naturlig Deo som vann. Alla vinnare hittar du här. 

munchen

Lokalerna var helt fantastiska och denna utsikt! Man kan ju inte se sig mätt. Så kul med publikrekord och utställarrekord och rekord i antalet anmälda produkter i Organic Beauty Awards. Tack alla!

 

English: What an amazing event we had saturday – Green Beauty Day!