Hälsa på Elin Fagerberg, skönhetsskribent, hudvårdsterapeut och distributör av det naturliga märket Acquizhen. Elin bloggar här.  Hon föll för produkterna eftersom de är naturliga och ekologiska men framför allt för att de är effektiva. Läkaren bakom märket Erich Schulte, forskar på aktiva ämnen som ska ge bästa effekt.

Då och då arbetar hon på salong Ego Queen i Gamla Stan i Stockholm. Där kan man boka behandlingar med just Acquizhen. Efter rengöring fick jag en peelingmask med papaya som verkligen satte fart på cirkulationen i huden. Elin lade masken på mig, utan att massera, hon lät den bara verka. Papayan innehåller enzymer som går ned i huden och gör rent. Det känns verkligen att huden stramas upp och får sig en omgång.

Efter en alldeles underbar massage med vårdande olja (som endast finns som salongsprodukt) lade hon denna fuktgivande mask på mitt ansikte (också den finns endast som salongsprodukt) som var alldeles ljuvlig. Jag har sällan känt eller sett sån effekt efter en naturlig ansiktsbehandling tidigare.

Jag fick med mig ett test-kit av produkter och däribland Gentle Exfoliating Mask som jag verkligen blev impad av. Efter behandlingen tyckte jag att ansiktet var liksom “utfyllt” och linjerna mycket mindre synliga. Porerna var synbart mindre, huden fick en fantastisk lyster och jag såg helt enkelt yngre ut!

English: I received a wonder facial with products from German brand Acquizehn. The products are all natural and organic with active ingredients. And the result was amazing – my skin was all new, the lines were almost gone and so was the pores!