Inlägget innehåller reklamlänkar till Naturligt Snygg. 

Ekologiskt och naturligt schampo. Den här duon från amerikanska Rahua är verkligen underbar för håret, men den är riktigt dyr. Jag tycker dock att den är värd pengarna eftersom detta är dryga produkter som räcker länge. Dessutom stärker produkterna håret och ökar på tillväxten av nytt hår! För dig som upplever tunnare hår, som tappar mycket hår, eller som lider av håravfall – detta kan hjälpa dig.

Ekologiskt schampo för håravfall och tunt hår

Rahua, Enchanted Island Schampoo, 275 ml, 469 kronor.  Schampot har en ganska mild doft av frukt och även kokos – tropiskt, milt och somrigt. Det är följsamt i konsistensen och lätt att massera ut i håret. Löddrar bra och gör håret riktigt rent vid en första schamponering, åtminstone är känslan så när man har sköljt ur håret. Men, om jag enbart schamponerar en gång, så märker jag att håret blir snabbare ofräscht och då behöver jag tvätta oftare. Så dubbelschamponering är att föredra! Då behöver jag bara tvätta håret ett par gånger i veckan. Håret känns otroligt friskt, starkt och på samma gång mjukt och hälsosamt. Jag noterar massa nya babyhår i hårbotten och i pannan! Schampot är förstärkt med biotin och flera naturliga oljor som stimulerar hårsäckarna och förhindrar tidigt håravfall. Perfekt för dig med skadat, tunt eller risigt hår, men lika bra för dig som är som jag, har bra hår i grunden men som vill förebygga. Ger verkligen salongskänsla! Betyg: 5/5. 

 

Rahua, Enchanted Island, Conditioner, 275 ml, 479 kronor.  Balsamet har samma fina doft, och är krämigt men inte för fast, utan lagom löst i konsistensen. Jag brukar ibland tycka att många balsam inte räcker till att återfukta mitt hår ordentligt, men detta fungerar riktigt bra. Det gör håret riktigt mjukt, följsamt och ger också fin glans. Det känns verkligen att de passar bra ihop, för mitt hår blir verkligen så himla fint. Även under varmaste sommaren har håret varit i fin form, tack vare detta balsam och schampo. Värd att testas – verkligen! Betyg: 5/5.