Inlägget innehåller reklamlänk till Lyko. 

Ekologisk foundation. Detta är en trevlig “nyhet” från AnneMarie Börlind – en foundation för “pre-aging” skin, gissar att det betyder snart mogen hud? Passar min hud bra i vilket fall, och jag har mest använt den under sommaren.

 

AnneMarie Börlind, Natuwear Foundation, Beige, 30 ml, 329 kronor. Gillar tuben och den lilla pumpen och den passar perfekt i min lilla sminkväska, så den är prefekt för resor. Nyansen (Beige, som är den näst ljusaste) är lite mörk för mig, med en lätt rosa underton, så detta har varit en bra  sommarfoundation för mig. Konsistensen är halvtjock, men den är ändå lätt att applicera med fingrarna. Foundation har en mild sötsyrlig doft, lite tysk så där som jag inte har något emot. Som sagt, lite småseg i konsistensen, så jag tycker det funkar bäst med fingrarna. Den anpassar sig något efter hudtonen och jämnar ut den riktigt bra. Ger huden en fin lyster som ser naturlig ut och har lätt/medel täckning. Den håller huden fuktad länge och finishen ser bra ut hela dagen. Den känns ganska mycket som en vårdande ansiktskräm!

Detta är en bra foundation, men avsaknaden av olika/fler nyanser gör att jag känner mig lite osäker på den. Den har varit fin under sommar/tidig höst, men nu hade jag nog behövt blanda den med en ljusare variant. Men eftersom den är så smidig i sin förpackning, ger fin lyster till huden och verkligen vårdar huden, så vet jag att jag kommer att fortsätta att använda den. Den är dessutom dryg, en liten klick räcker länge och tycker också den har ett bra pris. Blev verkligen nyfiken på att testa fler av Börlinds foundations! Betyg: 4/5.