Ansiktsroller. Ibland vill man bara unna sig egentid och då kan jag verkligen rekommendera en stund för hemma-spa! Snow Fox har rollers i olika stenar, bland annat denna otroligt fina ansiktsroller i rosenkvarts. Jag använder mest gua sha stenar numera, men denna är otroligt skön och behaglig på huden. Jag använder den gärna i kombination med Snow Fox sheetmasker – dubbel verkan!

snow fox roller

Snow Fox, Japanese Sherry Blossom & White Tea Smoothing Mask (5 pack) 399 kronor.  Sheetmasken badar i en vätska som doftar ljuvligt av ros och andra blommor. Arket är mjukt och ordentligt indränkt i serumet och har bra passform. Det sätter sig enkelt fast i ansiktet och känns väldigt behagligt. Jag låter detta sitta på ansiktet och sen tar jag fram rollern. Otroligt skönt! Samtidigt känns det också som att det händer något i huden och i ansiktet. Efter ca 20 minuter tar jag bort arkmasken och låter serumet sitt kvar. Otroligt skön känsla i huden, stunsig och återtfuktad. Och ansiktet känns fast och öppet och glowigt. Jag brukar ofta reagera på allt för aktiva sheetmasker, men den här passade perfekt för min känslig hud. Känner också som att huden är ordentligt dränkt i fukt, så den känslan är underbar. Perfekt nu i värsta sommarhettan. Betyg: 5/5. 

Snow Fow, Rose Quartz Facial Roller, 299 kronor. Denna är inte bara fin att se på, den är också väldigt enkel att använda. När man satt på sig sheetmasken rollar man enligt ett visst schema, inifrån och utåt i ansiktet. Använder ett lätt tryck, stenen i sig själv är ju ganska tung, så man får inte ta i för mycket, det gör ingen nytta. Tycker att den här ansiktsrollern (kallas ju också jaderoller) är väldigt behaglig, och det känns också som att ansiktets muskler slappnar av och svarar på rollern. Härligt! I kombination med sheetmasken gav den dessutom ett fint resultat på huden. Kommer absolut att fortsätta med denna härliga rutin, särskilt när huden känns så mjuk och fräsch. Tycker det är lite svårt att sätta ett betyg på verktyg, för det kan ju vara att man använder dem fel, vilket kan göra att man inte får den effekt man vill, men om man använder regelbundet så hjälper man definitivt ansiktet och huden att bli fastare och få mer lyster. Betyg: 5/5. 

snow fox roller rosenkvarts

LÄS MER: 

Gua-sha sten & olja från Yin Your Skin