Innehållet innehåller reklamlänk till Mantle. 

 

Svensk naturlig hudvård. Svenska Mantle fortsätter att utveckla nya produkter och den här ansiktskrämen har jag testat under vintern och våren, vilket är passande då den är tänkt att verka extra vårdande för torr hud.

 

Mantle, The Riche Cream, 50 ml, 750 kronor.

Stor trevlig glasburk med en rik och härlig kräm! Den har en svag doft av växter, lite CBD (som den innehåller) och en liten puff av citrus. Krämen i min burk har skurit sig fler gånger, men det är enkelt åtgärdat genom att bara skaka burken innan, så gifter sig alla ingredienser fint igen. Det är fettet som tydligt lägger sig åt sidan (sheasmör, jojobaolja) och inte mig emot – jag älskar den här typen av rik och fet kräm, särskilt på vintern.

Krämen är härlig att smörja in i huden, rik, fast och ändå inte oljig på ett söligt sätt. Den verkar vårdande, skyddande och återfuktande och den ger verkligen huden all den fett och fukt som den behöver under en vinter- eller kylig vårdag. Jag har använt den både på dagen och på kvällen och trivs lika bra med båda. Det är inga problem att applicera serum under, eller foundation över för den delen. Ger huden bra med lyster, och det känns att fukten bibehålls i huden hela dagen.

Jag trivs mycket bättre med den här krämen än med Mantles andra ansiktskräm The Chill Cream. Vi får se om det är en sommarkräm, eller om min hud blir för mätt på denna då. Men rekommenderas verkligen! Betyg: 5/5.