Ekologisk ansiktskräm. Detta är en av mina favoriter som nu är tillbaka i en uppdaterad formula. Estelle & Thilds färgade dagkräm blev genast en favorit när den kom för några år sen och nu har jag testat den nya varianten och den är minst lika bra!

Estelle & Thild, Tinted Moisturizer Light. 

På bilden ser ni Medium och Light och båda dessa passar mig, en till vintern och en till sommaren! Krämen är lätt, doftar milt och sött/blommigt, en jättefin doft som man genast blir glad av. Just nu testar jag light och den är ljus, lite fluffig i konsistensen nästan, och smidig att applicera i huden. Jag har alltid ett serum eller en ansiktsolja under och det betyder att man måste vara lite noga när man applicerar, så att det inte blir ränder. Man blir ju så himla sugen på att massera ut den som en vanlig ansiktskräm, men den har ju färg i sig, så då får man ta den extra stunden det tar.

Resultatet är en jämnare hudton, en fuktad yta och en otroligt fräsch och skön känsla. En perfekt vardagskompis när man vill känna sig lite mer piffad, men den är också naturlig, smälter liksom in i huden så man ser långt ifrån sminkad ut. Ger huden en riktigt fin naturlig glow utan att det blir för glansigt. Den ultimata hybridprodukten mellan ansiktsvård och smink – det enda den saknar är spf! Ekologiskt certifierad.

tinted moisturizer estelle & thild

Estelle & Thild, Tinted Moisturizer i Medium (nederst) och så light (överst). Jag har Light på vinter och Medium på sommaren (med spf under så klart!).

Härlig ansiktskräm för känslig hud från Estelle & Thild