Ekologisk deodorant. Nu när det snart vankas semester är det ju smart att resa lätt och dessa mini-deosar från Lovefresh åker med mig ibland. Detta är ganska hårda, fasta stick som är baserade på kokosolja, bikarbonat, bivax, kakaosmör, arrowrot, kaolinlera och zinkoxid.

Tänkte vi skulle kolla lite närmare på dem:

 

Lovefresh – Orange Patchouli – min favorit! Har en otroligt fin doft av just patchouli och solmogna apelsiner. Älskar denna!

Lovefresh – Lavender Tea Tree är lite syrlig och också lite friskare om du vill. Lite myggsprej skulle min dotter säga. Men jag gillar den här också.

Lovefresh – Moroccan Rose doftar ljuvligt från själva sticket, men tyvärr upplever jag att denna fantastiska doft inte räcker till armhålan. Min dotters favvo.

Lovefresh – Lemon Verbena har en söt citrusdoft som är riktigt mjuk och fin. Lite som citronsorbet!

Lovefresh – Grapefruit är också en söt härlig doft som är väldigt härlig i från själva sticket, men den känns inte lika kraftig i armhålan.

Lovefresh – Mandarin Lime är en frisk limedoft som tyvärr blir WC-anka för mig. Den funkar absolut i armhålan, men den känns lite för mycket rengöringsmedel i själva doften.

Lovefresh – Naked är en doftfri deo som jag inte ens tänkte testa. Jag är ledsen, men jag behöver en avledande doft i min armhåla, haha! Men perfekt för er som är känsliga, då vet ni att denna finns!

 

Generellt tycker jag att de är lite ojämna, de med bra doft som kan maskera oönskad doft är liksom bäst. 🙂

Läs mer: 

• Mina 7 bästa ekologiska deodoranter.

 

English: These mini-deodorants from Canadian brand Lovefresh are really nice to bring along when you are traveling. My fave is the one with sweet orange and patchouli.