Green Heads lanserar hårvårdsprodukter!

Så kul med nyheter inom ekologisk och naturlig hudvård och hårvård! Min gröna favoritsalong Green Heads lanserar naturliga hårvårdsprodukter! Och sortimentet ser så himla trevligt ut; schampokaka och balsamkaka, curl cream, saltspray, blow out gel och texture cream. Spännande! Här kan du spana in sortimentet. 

Call out! Finns det några gröna frisörer i Göteborg? Och som skulle vilja jobba på Green Heads – om de skulle öppna salong i Göteborg?

Jag har ju flyttat till Göteborg och saknar verkligen en riktigt bra grön frisör. Som kan örtfärgning och som klipper “normalt” – inte energiklippning – och som har trendkänsla. Jag tjatar nämligen på Green Heads att de ska öppna en salong i Göteborg, men de saknar gröna frisörer. Hör av dig till Green Heads omedelbums om du är intresserad! 

Bruns_colors

Bruns Products lanserar hårfärger

Och här kommer en kul nyhet till alla frisörer – Bruns har nu lanserat egna hårfärger som inte är örtfärger, utan riktiga proffsiga hårfärger helt utan skadliga syntetiska kemikalier. Trygga för frisörer att använda och trygga för kunderna. Lär mer på Bruns hemsida. 

Rimita Oats

Hej Rimita Green – välkommen till Sverige

Finska märket Rimita Green har kommit till Sverige och det är jag så glad för, älskar finsk naturlig skönhetsvård! Rimita har precis lanserat Rimita Oats som är produkter som innehåller havre. Passande för känslig hud, och jag har några produkter hemma för test – ser fram emot det! Här kan ni se hela deras sortiment. 

green_etiq

Hej Green Etiq – välkomna ni också

Danska märket Green Etiq är nytt för mig, detta prisbelönta märke har ett stort sortiment; ansiktsvård, kroppsvård och hårvård. Hela sortimentet är ekologiskt certifierad, alla produkter är veganska och dessutom fria från dofter, så perfekt för känslig hud. Spana in sortimentet här. 

lykke by julie

Och hej Lykke by Julie från Norge

Från grannlandet i väster kommer märket Lykke By Julie, som också är certifierat ekologiskt och som också fokuserar på ansiktsvård. I sortimentet syns ansiktsoljor och så detta multibalm, Elde som verkar vara en av märkets storsäljare. Kul med nya nordiska märken! Spana in hela sortimentet här. 

babor_clean

Babor lanserar naturliga produkter

Cleanperformance heter Babors nya serie med fokus på naturliga ingredienser. Det tyska spa-märket har alltid haft fokus på naturliga nyckelingredienser, men nu har de alltså skapat en serie med ännu högre andel naturligt innehåll, upp emot 98 %. Här kan du spana in produkterna. 

weleda_pomegranate

Weleda lanserar uppdaterad hudvård med granatäpple

Weleda fortsätter att produktutveckla! Här är senast i raden av nyheter från det schweiziska märket: Firming Face Serum och Firming Day Cream med granatäpple. I serien ingår även nattkräm, ögonkräm och body butter. Förutom granatäpple innehåller även produkterna kaktusfikonolja, och det är ju en riktigt fin hudkompis. Här kan du hitta nyheterna.

igrane skincare

Igräne Cosmetics – hudvård från Frankrike

Här är ett nytt märke för mig som nyligen visades upp i Sverige under Stockholm Beauty Week. Igräne Cosmetics gör naturlig hudvård, till stor del baserad på arganolja från Marocko. Ekologiskt och Fair Trade. Ser fina ut! Spana in sortimentet här.