Ekologisk ansiktskräm. Neal’s Yard Remedies inledde ett samarbete med den brittiska hälsogurun och kokboksförfattaren Ella Woodward som bloggar under namnet Deliciously Ella, och det resulterade i ett par hudvårdsprodukter. Min kompis Andrea har hjälpt mig att testa ansiktskrämen från kollektionen – hur fin? Och här får man sig en tankeställare – det är verkligen viktigt att testa en produkt under minst 4 veckor, annars är det svårt att se och känna effekt.

 

Neal’s Yard Remedies, Deliciously Ella, Rose, Lime and Cucumber Moisturiser, 100 ml, 339 kronor. Detta är väldigt lätt dagkräm som ska passa alla hudtyper. Jag är lite fuktfattig och, får jag väl erkänna, lite besatt av ansiktsolja så för mig är den i lättaste laget, men tillsammans med ett serum så funkade den bra. Den går in i huden relativt snabbt, kan strama lite grann ett tag, men sedan blir huden mjuk. Man håller sig egentligen mjuk hela dagen, men jag som gillar att vara extra mjuk tycker som sagt att det behövs mer.

Det känns som en perfekt sommarprodukt, särskilt som den doftar helt fantastiskt somrigt och fräscht, en helt unik doft. Särskilt gurkdoften står ut, det känns som att man smörjer fukt rakt på huden. Flaskan är väldigt vacker och pumpen rejäl, men det är verkligen inget man packar med sig på semestern. Trots att jag varit lite missnöjd med hur produkten känns så är jag ändå nöjd med effekten, min hud mår toppen och är fri från torrhetsrynkor och orenheter. Bra pris, man får mycket kräm för pengarna. Betyg: 4. 

Deliciously Ella Neal's Yard

Läs mer: 

• Recension av NYR Frankinsence Intense – min bästa ansiktskräm 2016. 

 

English: My friend Andrea has helped me to try this facial cream from British brand Neal’s Yard Remedies from the collaboration with health- and foodblogger Ella Wooward. And she approves!