Green Beauty Day närmar sig med stormsteg och jag är delvis superpeppad och delvis jättenervös! Man vill ju göra en grym dag för både besökare och utställare. :)

Jag är dock riktigt nöjd med föreläsningsschemat och jätteglad att Christopher Genberg som arbetar med hudvårdsföretaget Esse kommer och föreläser. Detta tänkte han bjuda på:

 

Framtidens hudvård 

”Visste du att du är mer bakterie än vad du är människa? Den senaste forskningen inom hudvård har visat att bakterierna som lever på och i vår hud är viktigare för vår hudhälsa än vad våra hudceller är. Denna nya kunskap förändrar allt och innebär att hela den globala hudvårdsindustrin måste tänka om. Istället för att enbart fokusera på hudcellerna så måste hudvård i framtiden främst fokusera på bakterierna.

Missa inte Christophers fascinerande föreläsning som garanterat kommer att förändra sättet som du ser på dig själv.”

Ojsan! Detta är ju spännande :)

matsal-klara-strand

Green Beauty Day går av stapeln lördagen den 6 maj och är Naturligt Snyggs heldag om hållbar skönhet. Eventet arrangeras på Klara Strand i centrala Stockholm och är öppen för allmänheten. Ett 20-tal utställare är på plats och här kan du som besökare shoppa loss. Dessutom erbjuds ett program med föreläsare under dagen, som avslutas med utdelningen av Organic Beauty Awards.

Här kan ni läsa mer om Green Beauty Day.

 

Och här finns det biljetter att köpa – tyvärr är premiumbiljetterna redan slutsålda, och de garanterar en plats på föreläsningarna, men vi räknar inte med att alla föreläsningar blir fulla, så det lär finnas lediga stolar.

 

English: I’m happy to welcome Christopher Genberg from Esse to talk about probiotic skincare on Green Beauty Day in Stockholm in May.