Den 6 maj är det dags för Green Beauty Day – en heldag om grön skönhet och hållbar livsstil! Dagen arrangeras av oss på Naturligt Snygg i nära samarbete med NOC, Natural & Organic Sweden som är en branschorganisation för naturliga och ekologiska skönhetsföretag. Samma dag delas nämligen de prestigefyllda Organic Beauty Awards ut – en tävling arrangerad av NOC. Read all about it here.

cafét

I cafét kan man ta sig en kaffe samt lyssna på mindre presentationer och mingla. 

 

Under dagen, som sker i fina lokaler på Klara Strand i Stockholm – ett stenkast från Centralen -, har du som besökare möjlighet att kolla in flera olika utställare, handla produkter, lyssna på olika föreläsningar, kolla in kortare presentationer, äta lunch, mingla med branschfolk och gröna “kändisar” (:) och ta en härlig fika.

Ängsö föreläsningssal

Här gör vi om till bio-sittning och bjuder på inspirerande föreläsningar!

Jag sitter för fullt med talarschemat, och mina kollegor på Naturligt Snygg håller på att ta in alla bokningar från olika företag som ska ställa ut. Så himla peppad på detta!

Ni som redan har hängt på låset och föranmält er till denna dag kommer att få era biljetter först av alla, vi har alla era mailuppgifter och hör av oss snart med info om betalning mm.

matsal-klara-strand

Jag är självklart på plats under hela dagen och dyker upp i rollen som moderator och kommer att ha med mig massa härliga bloggkollegor.

 

Här hittar du biljetter! 

 

Vill du ställa ut?  Här kan du läsa mer. 

Var ligger Klara Strand? På Blekholmstorget – kolla in kartan här. 

 

English: Getting pumped already for the Green Beauty Day that we are arranging in Stockholm in May. The space is beautiful!