Ekologisk kroppsolja. Använder nästan aldrig bodylotion på vintern, enbart kroppsolja. Och den här trion är inte alls dum!

 

Melvita, Organic Extraordinary Oil Spray, 100 ml, 349 kronor. Åh, detta är en fin olja! Kommer i glasflaska med spraypump och har en ljuvlig doft av typ söt mandlar och sommarlov! Oljan är supersmidig att smörja in i huden, den absorberas snabbt och gör huden silkeslen. Oljan är också torr vilket gör att den inte lämnar några klibbiga hinnor, bara en glowig och återfuktad hud. Underbar. Består av bland annat solrosolja, arganolja, kukuiolja och sasha-inchiolja. Doften håller i sig länge och oljan håller huden mjuk och återfuktad länge. Älskar att det går så himla fort att smörja in sig och samtidigt blir resultatet så himla bra. En ny favorit! Betyg: 5 /5. 

 

Organics By Sara, Body Oil Fresh Vanilla, 100 ml, 399 kronor.  Kroppsolja med doft av vanilj från svenska märket Organics By Sara. Mörk glasflaska med pump och ut kommer en olja som doftar väldigt fint; söt vanilj men här anar man också en hint av citrus. Oljan är lätt i konsistensen, ljus och smidig att smörja in i huden. Och huden blir genast mjuk och den doftar så härligt! Den här oljan är baserad på bland annat mandelolja, jojobaolja och aprikoskärneolja. Den går in i huden och återfuktar på djupet och håller den mjuk och elastisk länge. Också en ny favorit! Betyg: 5/5. 

 

Maria Åkerberg, Body & Massage Oil White Chocolate, 125 ml, 299 kronor.  Den här oljan är liiite trögare, så det är lite mer jobb att smörja in den i huden. Men annars är den lika underbar! Doften är svår att beskriva men vit choklad är inte tillräckligt – det doftar nybakad havrekaka som droppar av vit choklad! (Typ.) Den är ljuvlig att smörja in i kroppen just tack vare doften. Oljan är ljus och gör också huden helt mjuk, smidig, elastisk och återfuktad. Den består av sheasmör, solrosolja, kakaosmör och vaniljolja. Mmmm! Betyg: 5/5. 

kroppsoljor

 

Bästa ekologiska kroppsolja – mina 23 favoriter!