Ekologisk deodorant. Jag har tappat räkningen över hur många naturliga deodoranter jag har testat, men minst 80 olika. Här är tre till! Och bland dessa finns en av de allra bästa deosarna jag har testat!

 

Ljung, Deodorant Hjortronblom, 159 kronor. Deodorant i glasflaska med rollerball och som har en härlig doft. Den här deon rollar man bara i armhålorna och sen är man helt säker resten av dagen. Kladdar inte, och håller mig fräsch även efter ett tufft träningspass. Doften är fräsch och bärig, men inte påträngande. Den här deon är suverän, jag rekommenderar verkligen alla att testa den. Extra kul att den är gjord i Sorsele. Betyg: 4,8/5. 

 

Naturlig Deo, Deodorant Cream Kokos, 159 kronor. Klassisk krämdeo som är ganska fast, och som har en mild doft av kokos. Lätt att massera in i armhålorna, känns behaglig utan att irritera huden. Känns också torr i armhålan. När man svettas mycket så pallar den trycket ganska bra, men jag har testat bättre. Jag behöver lite mer och tydlig doft, tror jag för att känna mig helt säker och fräsch. Betyg: 3,5/5. 

 

Rosenserien, Deodorant Roll-On, 205 kronor. För ca 10 år sen var Rosenseriens deos bäst, men under åren har de ändrats i innehållet och enligt mig försämrades de. Men nu har jag testat denna uppdaterade variant och är riktigt impad. Den har en rollerball, så enkel att använda och doften är typisk Rosenserien, lite tvålig och blommig. Den håller mig fräsch länge och tål ett yogapass utan problem. Inte dum alls! Kommer absolut att testa denna igen. Betyg: 4,5/5. 

 

LÄS MER: Mina bästa ekologiska/naturliga deodoranter.