För en månad sedan började jag använda dessa produkter från amerikanska Suki, ett märke som jag har hört mycket gott om. Jag har haft en obalanserad hud ett tag, och ville kolla om Suki kanske kunde råda mot på det. Och jag är inte besviken.

Suki köper du här. 

1. Suki, Moisture-rich cleansing lotion, 120 ml, 309 kronor. En rengöringsmjölk som känns väldigt mild och skonsam. Man får pumpa ganska mycket för att få ut den mängd som behövs. Lätt att smörja in i ansiktet och den löser också upp smuts och fett bra. Tycker dock att den lämnar en hinna i ansiktet som kräver en tvättlapp att få bort. Men huden lämnas mjuk och skön efteråt. Betyg: 4.

2. Suki, Concentrated balancing toner, 120 ml, 319 kronor. En otroligt finfördelad dusch som känns fantastiskt fräsch i ansiktet. Återfuktar direkt och lugnar huden och drar samtidigt ihop porerna. Jag har svårt att använda andra toners nu – det känns som att köra en högtryckstvätt i ansiktet. Doftar fräscht och friskt av rosor/citrus typ. Betyg: 5.

3. Suki, Pure facial moisture: balancing, 15 ml, 365 kronor. En liten söt ansiktsolja som jag har använt både morgon och kväll och den har verkligen hjälpt min obalanserade hud. Nu strålar den enbart och känns elastisk och mjuk. Mina stora porer på näsan och på vardera sida om näsan är borta! Denna är dessutom dryg och ett utmärkt underlag till mineralfoundation då huden i princip bara glöder. Världsklass. Betyg: 5

4. Suki, Exfoliating foaming cleanser, 120 ml, 339 kronor. Väldigt trevlig produkt som är en sockerskrubb som man blandar med vatten och får upp en vit skumlikande gojs. Man masserar in det lätt i huden och kvar blir en ny hud! Helt fantastiskt resultat. Mindre porer, total babymjuk och liksom “ny” yta och på nåt sätt en otroligt fräsch känsla. Jag har använt den en gång i veckan och det funkar utmärkt. Betyg: 5.

English: I’ve tried skincare from Suki for my unbalanced skin. And my! I’m really impressed. My skin is more in balance, the big pores are gone and I love the fact that the facial oil is great under mineral foundation. I welcome Suki to my best of – list!