Ekologisk krämögonskugga, Eye Polish från Rms Beauty

Jag köpte min första krämbaserade ögonskugga från Rms Beauty på en resa till New York för många år sen. Sen dess har jag fyllt på min lilla bag med produkter från märket och de är otroligt bra, dryga, snygga färger, lätta att använda och otroligt användbara.

Här är tre favoriter av Rms Beauty Eye Polish, som är krämig ögonskugga som kan verka krångliga, eftersom de ju “smälter” på ögonlocket, men i just detta fallet är det lite den effekten man är ute efter. Ett icke-perfekt och torrt sminkat öga, utan en lite mer lystrig, “smudge-aktig” effekt där ögat ser mer glansigt än matt och torrt ut. Och det är såååå enkelt att bara bättra på under dagen, eller grunda med en primer och även blanda dessa med fasta skuggor för bättre hållbarhet.

rms-eyepolish-myth

Rms Beauty, Eye Polish, Myth, 330 kronor. Otroligt fin nyans, bronzig med hint av aubergine, mullvad och med guldig och silvrig lyster! Perfekt till vardags, eftersom den ger en snygg hint till ögonen, och bidrar med lite djup till ögat. Vill man festa till det är det bara att öka på med mer. Grym, och dessutom multiprodukt – man kan ha den som både bronzer och highlighter om man vill. Betyg: 4,5/5. 

rms-magnetic

Rms Beauty, Eye Polish, Magnetic, 330 kronor. Den här är mörkare än Myth, mer brun och mer mullvad med fantastisk lyster som är kallare och en liten hint av lila. Det här är troligen en av världens vackraste nyanser på ögonskugga! Dessa är mjuka (baserade på bland annat kokosolja), lätta att ta upp med fingret och lätta att dutta, men man kan självklart också använda borste. Så lätt att ta med i sminkväskan och bara ösa på mer under dagen. Färgen är bra pigmenterad och en av de mörkare färgerna från Rms. Älskar. Betyg: 5/5. 

rms-lunar

Rms Beauty, Eye Polish, Solar, 330 kronor. Den här fina guldiga nyansen är också en smart multiprodukt. Man kan ha den som skimrande ögonskugga eller som highlighter. Nyansen är varm vanilj med guldig lyster, men inga stora synliga glitterpartiklar. Bra pigment och lätt att använda. På ögonlocken är hållbarheten sämre, men på kindben och i ögonvrån sitter den fin-fint! Jag brukar föredra när det går mer åt silver, men denna guldiga nyans är inte supergul och varm, utan hyfsat neutral. Gillar! Betyg: 5/5. 

rmsbeauty-eyepolish2

Från toppen; Myth, mörka Magnetic och guldiga Solar längst ned.

 

Favorit – foundation och concealer från Rms Beauty: 

En kärleksförklaring till Un “Cover-Up” från Rms Beauty