Letar du efter en bra podd att lyssna på under semestern? Mitt bästa tips är Oprah Winfreys Super Soul Conversations som jag har tipsat om tidigare. I podden intervjuar hon massor av spännande människor med fokus på personlig utveckling. De senaste avsnitten innehåller många fantastiska föreläsningar med inspirerande människor som Gabrielle Bernstein, Elisabeth Gilbert, Glennon Doyle, Deepak Chopra, Michael Bernard Beckwith och Tim Storey för att nämna några. En del av dem har varit otroligt nyttiga för mig, andra roliga och inspirerande. Rekommenderas!

 

Tidigare i år släppte hon en ny podcast tillsammans med Eckhart Tolle, som anses vara en av vår tids främsta thought leaders inom personlig utveckling. Serien heter Oprah & Eckhart Tolle: A New Earth och samtalen bygger på Tolles bok med samma namn. I denna serie diskuterar de de olika kapitlen i hans bok (jag har inte läst den, man hänger med i podden ändå) som tar upp olika aspekter av ditt ego, dina tankar och vad som hindrar dig att leva ditt liv så som du var menad att göra. Pedagogiskt, begripligt och med massor av nyttiga take aways!

 

Jag skulle säga att denna podden har verkligen hjälpt mig under djupa kriser men har också gett mig så mycket “näring till själen.” En del avsnitt lyssnar jag om, eftersom de är så otroligt matnyttiga.

 

Missa inte heller Karin Björkegren Jones podd Kvinnoliv: 

Knip med Karin Björkegren Jones + nya podden Kvinnoliv