Inlägget innehåller reklamlänkar till Meds, Eteritique & Doz Apotek. 

Under hösten och vintern så tappade jag farten med mina kosttillskott. Fråga mig inte varför, jag bara slutade ta dem. Och det märktes i huden efter ett par månader. Så i våras drog jag igång igen med främsta syfte att se om huden skulle reagera – och det gjorde den! Mycket slätare, mycket jämnare hudton, mindre blemmor, färre röda prickar och bara mer elastisk och fin hy!

Här är de kosttillskott som jag knaprar på just nu:

Silicea, Kollagen Plus – detta är portionsförpackad kollagen som kommer typ som i en mangosmoothie. Väldigt lätt att få i sig, välsmakande, men lite sött på morgonen. Kollagen är verkligen super för hud som börjar bli lite till åren och som behöver stöttning.

Neal’s Yard Remedies, Beauty Oil – en olja som jag tar en sked av varje dag som verkligen gör susen för hudens elasticitet! Innehåller flera nyttiga oljor, smakar inget vidare men som går snabbt att få ned. Den här märktes ganska direkt på huden att jag hade lagt till.

Pouri, Omega 3 – bra för hjärnan, bra för kroppen och bra för huden!

Neal’s Yard Remedies, Super Antioxidant Boost – ett kosttillskott med superantioxidanter som skyddar cellerna mot stress och även mot yttre stress som tex luftföroreningar. Precis vad jag behöver just nu.

Gevita, Zink & C-vitamin – zink brukar göra under på min hud, särskilt när säsongen skiftar. Så perfekt under våren och hösten då min hud blir extra känslig och behöver lite skydd.

 

Många säger att bara man äter bra balanserad kost så behöver man inga kosttillskott, men jag skulle säga att jag verkligen gillar mina tillskott. Särskilt när jag ser vilken fantastisk skillnad det blir i min hud!