Inlägget innehåller reklamlänkar till Bangerhead, Jolie och Naturligt Snygg. 

 

Jag går sällan och fixar naglarna, tycker att det duger gott att klippa, fila, buffa och måla själv hemma. Och för mig är ett kul nagellack ett snabbt sätt att se lite extra piffig ut. Billigt och effektivt! Ni vet ju att trenden barbiecore råder just nu, så vad passar bättre än att måla extra rosa naglar? Här är tre olika varianter som inte är ekologiska, men väl fria från de värsta miljöfarliga ämnena.

london_grace_celeste

London Grace Nailpolish, Celeste, 149 kronor.  Detta ju det perfekta barbiecore-lacket! Klart lysande rosa (syns bättre på översta bilden) som känns somrigt men också festligt. Det är lätt att måla på naglarna, mycket pigment och efter två lager är det perfekt i färgen. Jag använder överlack från London Grace och då håller sig naglarna superfina i upp emot en vecka. Väldigt bra resultat! Lacken är 10-free och så klart även veganska. Den här nyansen är rolig att använda eftersom den verkligen syns och känns extra trendig i höst. Jag är ju försiktig med färg i kläderna, så att använda detta ger verkligen den där extra lilla färgklicken! En ny favorit.

Couleur Caramel, Nail Polish, Pastel Pink 901, 125 kronor.   Detta är ett ljust rosa nagellack från det franska naturliga sminkmärket Couleur Caramel. Just detta är pastelligt och ska också skydda naglarna samtidigt som det ger färg. Jag har personligen svårt för att få den här typen av ljusa lack snygga. Det blir sällan snyggt på mina naglar (pga ränder i naglarna som jag buffar bort med jämna mellanrum, men som liksom syns igenom.) Jag tycker ofta att ljusa pasteller är fina på andra, men inte lika fint på mig. Jag behöver lite mer färg helt enkelt. Men Couleur Caramel har fler färger att testa!

Kure_bazaar_rose_punk

Kure Bazaar, Nail Polish, Rose Punk, 175 kronor.  Den här nyansen är så snygg! Den är en mörkare rosa, en typ av mörk cerise som är sååå snygg på naglarna! Den är både somrig men funkar lika bra året om. Kures lack blir snyggast i 2 lager och utan överlack håller det sig inte lika bra. Så jag rekommenderar verkligen överlack. har man det så håller sig naglarna i några dagar. Färgen är liite mer sofistikerad, för dig som tycker att cerise är too much. Gillar verkligen detta!

Från vänster: London Grace, Couleur Caramel och Kure Bazaar.