Ekologisk ögonskugga. Australiska Zuii Organic har släppt nya ögonskuggor som kommer i så kallade quads, alltså paletter om fyra och även i duo-förpackning. Jag trodde verkligen inte att jag behövde fler färger i min samling men nu fattar jag inte hur jag lyckats leva utan en matt svart skugga. 🙂

Jag har använt skumapplikator, fingrar och borstar när jag har testat dessa och allt funkar. De har riktigt bra hållbarhet och bra pigment. Dryga också, man behöver inte ösa på halva dosan för att få upp färg. Perfekt för vinterns alla fester!

ekologisk ögonskugga Zuii Organic

Zuii Organic, Flora Eyeshadow Quad Palette i nyansen Diva. Den innehåller en ljust silvergrå skugga som skimrar lite, en ljust grå skugga med lite skimmer (nästan åt det isblå hållet), en svart, helt matt skugga samt en silvergrå lite mörkare skugga med skimmer.

Den här gör det enkelt att skapa partyögon riktigt fort. Den svarta skuggan är jättebra med starka pigment och den sitter verkligen riktigt snyggt närmast ögat – perfekt för smokey eyes! De två ljusaste skuggorna har jag inte använt så mycket, men den mörkare grå funkar utmärkt till den svarta.

naturlig ögonskugga Zuii Organic

Zuii Organic, Flora Eyeshadow Duo Palette, i nyansen Sunset. Här är en duo som jag genast fick somriga vibbar av. Men den funkar ju utmärkt även på jul- och nyårsfester. Särskilt till svart eyeliner.

Färgen till vänster är med gul-guldig medan nyansen till höger är lite mer brunbrozig. Dessa skimrar ganska mycket och förgyller vilka ögonlock som helst! Det går också utmärkt att blanda dem.

ögonskugga eko Zuii

Zuii Organic, Flora Eyeshadow Quad Palette, i nyansen Passion. Det här är min favoritpalett eftersom den även går utmärkt att använda till vardags. Min favvonyans är den nougatbruna längst ned till höger.

Dessa har mer en satin finish än rent skimmer och har väldigt fin skimrig lyster. Använder man två eller flera av dem tillsammans blir det väldigt festligt. Bredvid den brunrosa ser ni en ljuslila nyans, sen en mörkare lila som man får jobba lite med ( inte lika rikt pigment) och slutligen en väldigt snygg beige/grå/lila med mycket pigment.

English: These eyeshadow palettes from Australian brand Zuii Organic are really great. Nice shades, great durability and nice party-effect!