Inlägget innehåller reklamlänkar till Naturligt Snygg.

Jag älskar minisar och travel size! Inte bara för att de är så behändiga på resa, och att ha med i sommarstugan, utan också för att det är så kul att testa nya grejer! Och när man köper test-kit och mindre förpackningar i prova-på-storlek blir det ju inte lika dyrt. Dessutom kan det vara en bra idé att testa en hudvård resestorlek för att se så att man faktiskt gillar den/trivs med den.

Här är några favoriter när det kommer till hudvård i resestorlek från Maria Åkerberg som jag tänkte använda i sommar. Älskar den lilla Neroli Freshener – hur söt? Och en liten Papaya Peeling borde väl typ alla ha med sig i väskan hela tiden?

Perfekta hårvården för resor:

grön lycka schampokaka

Ett annat tips från mig är: schampokaka och balsamkaka på resa! Det är supersmidigt att ha med i packningen, väger inte lika mycket och dessutom räknas det ju inte som vätska (om man ska tex flyga med enbart handbagage.) Älskar tex denna duo från Grön Lycka. Det är ett svenskt märke som förutom schampo och balsam i kakform, också gör jättefina tvålar. Dessa är superdryga och passar hela familjen. Så smarta resekompisar!

LÄS MER: 

Sommarens bästa skönhetsprodukter!