Skönhetsprodukter för sommaren. Vilken ansiktsvård eller hudvård är bäst på sommaren? Och vilka produkter för håret ska man ha på sommaren? Här är den ultimata guiden till alla naturliga och ekologiska produkter som du kan tänkas behöva för alla sommarplågor och andra skönhetsbehov i sommar! 

 

10 bästsäljande sommarprodukter:

Ingen sommar utan ordentligt solskydd

Vi skulle aldrig kunna tänka oss en sommar utan ett ordentligt solskydd baserat på naturliga mineraler. Som denna från Madara som passar ansikte och kropp och passar hela familjen!
Madara, Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF 30 >>>

En säker deo utan aluminium

Man vill ju känna sig säker när värmen gassar och man kanske svettas lite mer än vanligt. Och denna deo från svenska märkte True Organic of Sweden håller oss säkra!
True Organic of Sweden, Undercover Agent Deodorant >>>

Lily lolo pressed bronzer miami beach

Förhöj din färg med en bronzer

Ett enkelt sätt att addera lite färg på sommaren är att använda bronzer, kanske istället för din rouge, men också kanske på axlar och ben!?
Lily Lolo, Pressed Bronzer Miami Beach >>>

UV-skydd och fukt för håret

Även håret kan bli extra känsligt under sommaren. Då kan det behöva extra mycket fukt och näring och även skyddas mot solens strålar. Som detta anti-frissbalm från Rahua.
Rahua, Smoothing Hair Balm >>>

Aloe Vera Gel – dämpar solsveda och fuktar huden

Har du råkat bränna dig i solen är det klokt att behandla huden med aloe vera gel. Det lugnar och återfuktar huden, och är perfekt att använda som after sun!
Maria Åkerberg, Aloe Vera Gel >>>

Fukta ansiktet med en mist

Finns det något skönare än att spraya ansiktet med en ansiktsmist när det är varmt ute och huden behöver fukt? Detta ansiktsvatten från ByBi är berikat med hyaluronsyra som huden älskar.
Kora Organics, Minty Mineral Hydration Mist >>>

Testa ett balm och slipp skav mellan låren

När man går i shorts, klänning eller badkläder kan det hända att det blir friktion mellan låren som kan göra ont och skava. Ett balm i form av ett stick är en smidig lösning även för torra händer, nagelband och armbågar.
Maria Åkerberg,  All Day Balm >>>

Fixa beachy waves med saltspray

Slatvattenspray för håret ger de där perfekta busiga lockarna och en matt snygg finish till håret. Detta doftar fräscht av apelsiner och gör håret lätt att styla.
Bruns Products, Saltspray >>>

Sätt färg på läpparna i sommar!

Finns det något snyggare än ett skimrande läppglans till solkysst hud? Detta läppglanset från Inika kommer i flera färger men denna brunrosa nyansen är så glammig!
Inika, Organic Lip Gloss, Cinnamon >>>

Madara-SOS_RepIntens_Serum-30

Unna dig ett återfuktande serum

Huden kan behöva extra fukt när det är varmt ute och solen ligger på. Att lägga ett extra lager av fukt med hjälp av ett serum, kommer inte bara att få huden att kännas bättre – den kommer också att ge dig en snyggare bränna som håller längre! (Men glöm inte solskyddet!)
Madara, SOS Hydra Repair Intensive Serum >>>

 

LÄS MER: Sommarens räddning – handkräm med solfilter!

Sommarens räddning: handkräm med solfilter