Ekologiska läppbalsam med färg. Åh! Hälsa på mina sommarförälskelser! Detta är en trio med färgade läppbalsam från det amerikanska märket Crazy Rumors som gör så himla och trevliga läppbalsam med olika smaker (kaffe, tex!).

Dessa tre är färgade och har sååå himla bra och användbara färger med mycket skimmer i sig – perfekt på sommaren!
crazy_rumors

Tropical är en mörk bärfärgad nyans med kallt skimmer = supersnygg! Trodde absolut att detta skulle vara för mörkt för mig, men det är ganska genomskinligt så det är perfekt!

Pearl är en ljusrosa nyans med “silvrigt” skimmer som blir ganska ljust på läpparna. Tänkte först “old-woman-in-Florida” men det blir inte så täckande silvrigt och det är riktigt smickrande. Och passar så klart bra till solbränd hud.

Coral är ett korallfärgat läppbalsam med lite skimmer som går åt brons, snarare än silver. Också supersnyggt på läpparna och inte alls den vinröda/guldiga nyans man kan tror när man ser det i hylsan.

 

Dessa glider lätt ut på läpparna, återfuktar, torkar inte ut och känns bara härliga. Och så smakar de jättegott (innehåller stevia… 😉 Och de innehåller ingen ricinolja så jag får inget kli i min hals. Tycker också att de trots sin mjukhet och att de inte täcker 100 %, har en bra hållbarhet.

hibiskiss_swatch

Från vänster; Tropical, Pearl och Coral.  

Dessa åker med mig i sommar – till och med i beachbagen!

 

Läs mer: 

• Färgade läppbalsam från Weleda – härliga färger! 

 

English: I love this trio of natural lip balms with shimmery colours from American brand Crazy Rumors.