För mer än 15 år sen, runt 2008, väcktes mitt intresse för organic beauty, alltså ekologisk hudvård och skönhet. Men också för en mer holistisk livsstil där en hälsosam kost, hållbarhet och yoga ingår. Jag identifierade mig som en sk Lohas (Lifestyle of health & sustainability.) Då startade jag bloggen naturligtsnygg.se, som sen utvecklades till en e-handel och där fler bloggare sen kom till.

Jag trodde att alla andra skulle haka på det här sköna gröna tåget med mig och jag trodde vi skulle få se en lavin av gröna skönhetsprodukter som skulle utkonkurrera de trista, syntetiska och konventionella alternativen. Men det blev inte riktigt så, även om MYCKET har hänt sen jag började skriva om green beauty  i olika medier som Svenska Dagbladet, Expressen och Metro bla.

Jag har verkligen älskat att blogga här, i min egen kanal. Klämt och känt, sniffat och doftat. Undersökt, ställt frågor, läst på… Jag har lagt tusentals timmar under 15 års tid på bloggandet – tid som jag inte har fått betalt för – och det har varit otroligt givande att få utlopp för något som man brinner för.

Men min låga är inte lika stor längre.

Jag känner mig på många sätt färdigpratad om ganska mycket, så det är dags för mig att avsluta här. Dags för mig att gå vidare och öppna upp för annat. Och dags för min första helt lediga sommar på 15 år.

Tack alla tusentals läsare som har följt med mig under åren! Tack för alla fina mail och fina kommentarer. ❤️

Och stort tack till alla som jag mött i branschen, som lärt mig så mycket och som jag har samarbetat så bra med. Flera av er räknar jag som mina vänner i dag. Ni har verkligen inspirerat och berikat mitt liv.

Tack till alla gröna entreprenörer som kämpar på och som fortsätter att skapa gröna produkter till oss konsumenter. Och tack till alla som informerar, utbildar och inspirerar oss alla till grönare val. 💚

Naturligt Snygg fortsätter att hålla öppet butiken med sina nya ägare så var inte oroliga – än kan ni handla bra gröna grejer online!  Och alla mina recensioner ligger kvar här om ni letar efter något, bara att kolla bland mina kategorier.

 

Jag kommer att fortsätta att hålla yogaklasser, IRL på Yogaheart i Göteborg från augusti, och ansiktsyogan fortsätter online. Här kan ni läsa mer om det. 

 

Vill du fortsätta följa mig rekommenderar jag min instagram  – kan lova en del hudvårdstips, yoga och annat grönt där – men jag kommer också att gästblogga hos min kompis Agneta på Skönhetsredaktörerna

🌸 Önskar er alla allt gott och ha en riktigt skön sommar! 🌸

Här hittar ni mig numera. 🌟