16-free nagellack. Londontown är ett amerikanskt märke med brittiska rötter som gör nagellack som är fritt från 16 syntetiska och miljöskadliga kemikalier och som har en massa fina nyanser i sitt sortiment. Här ser ni några av de som jag har testat under våren.

Dessa är enkla att måla med, gillar den breda penseln och det torkar hyfsat snabbt. De har bra hållbarhet, två lager sitter snyggt på nageln i ca 4-5 dagar – med ett topplack sitter de suveränt i uppemot 10 dagar! Jättebra nagellack och snygga nyanser att välja mellan.

Londontown_nagellack

Londontown, Save The Queen – nagellack i en ljus lila-brun nyans som är så fin! Den perfekta mixen av rockig attityd och trendriktig mättad nyans. Penseln är bred och enkel att jobba med, det skulle kunna räcka med ett lager, men två lager blir ändå snyggaste tycker jag, när färgen liksom djupnar. Bra glans – och min favoritfärg av dessa!

nagellack_lakur londontown

Londontown, Cheerio  –  nagellack i en ljus, ljus aprikos som ger den där perfekta franska manikyr-looken till trista naglar. Har också bra hållbarhet, men med överlacket sitter detta jättebra! Jag gillar verkligen att ha helt “rena” naglar emellan varven, men med ett sånt här lack över ser naglarna såååå mycket fräschare ut.

Londontown, Portobello Plum – nagellack i en mörkare lila/plommonfärg med mer blått i sig än lacket ovan. Med två lager blir nyansen riktigt mörk och snygg, som ni ser och glanset gör att naglarna känns fräscha och liksom “nya”. Dramatiskt, coolt och otroligt snyggt – det här gillar jag!

londontown_topplack

Londontown, Guarded Jewel – nagellack i en mörkröd ton, ett klassiskt vinfärgat/burgundy som är något ljusare. Supersnyggt när man kör två lager och återigen – samma fina glans till naglarna. Just nu pryder detta mina tånaglar och det lär stanna där hela sommaren!

Londontown, Kur Protective Top Coat – men stjärnan här är ändå topplacket som ser till att naglarna håller sig jättefina i upp till 8-10 dagar. Två lager med färg och ett topplack, det tar ju inte många mer minuter att fixa och det är sannerligen värt det. Suveränt – och snabbtorkande!

 

LÄS MER: 

Finns det ekologiska nagellack?