Ekologisk makeup. Detta är en duo-ögonskugga från Dr Hauschka som kom i höstas i Slow Mood kollektionen. Gillar verkligen storleken på denna och två ögonskuggor räcker väldigt långt i livet.

Dr Hauschka eyeshadow duo

Duon heter 07 och består av en ljusbrun skugga, Soft Cinnamon med ganska mycket lyster och som egentligen är ganska grå, fast det inte syns så bra, samt en mörkare Deep Bronze som är något mattare och mörkare. Jag tycker den här är perfekt till vardags, och jag brukar blanda dem båda. Tycker det funkar bra att använda svampapplikationerna men föredrar faktiskt fingrarna, lat som jag är. Skuggorna känns mjuka och är lättarbetade.

Dr Hauschka eyeshadow duo

Bra hållbarhet på dessa och pigmenten på den ljusa är riktigt bra. Den mörka kräver lite mer arbete för att fästa och har inte riktigt lika bra pigment. Skuggorna är väldigt användbara och blir båda betydligt mörkare än va de ser ut på dessa bilder. Till fest är det bara att ösa på ännu mera och den ljusa kan användas på hela ögonlocket som en mörkare highlighter tack vare sin lyster. Alla in all – en riktigt fin duo som du köper här. 

dear eyes

Och kolla in här då! Vårens nyhet från Dr Hauschka – Dear Eyes heter kollektionen där den här paletten ingår. Ser riktigt fin ut!

English: I really like this eye shadow duo from Dr Hauschka. The two shades are really beautiful and works as well both for daytime and night.